Judoschool Cees Veen

Oosterblokker - Monnickendam - Hoorn - Grootebroek - Oosthuizen - Avenhorn - Zwaag

Voorwaarden

1. Gratis proeflessen 
Uw zoon/dochter of u zelf hebben altijd recht op 4 gratis proeflessen bij judo en 2 gratis proeflessen bij kickboks.

2. Contributie per kwartaal 
De contributie is een jaarbedrag verdeeld over 4 kwartalen dit zijn januari-maart, april-juni, juli-sept en oktober-december. Zonder opzegging loopt het lidmaatschap gewoon door, u hoeft zich niet ieder jaar opnieuw aan te melden. 

3. Verhoging van de contributie 
Wordt, indien van toepassing, in het info boekje aan het begin van het seizoen aangekondigd en geldt vanaf het eerstvolgende kwartaal (in oktober incasseren wij dan het nieuwe tarief).

4. Opzegging 
Indien u het lidmaatschap wilt opzeggen, dan dient u dit schriftelijk of per e-mail te doen. U ontvangt van de vereniging een bevestiging met de datum waarop het lidmaatschap wordt beëindigd. zet u ook het adres van de judoka in de opzegbrief.

Opzeggen doet u één maand vóór de nieuwe betaalperiode. (voorbeeld: indien u wilt stoppen per 1 juli dan moet de opzegging binnen zijn voor 31 mei. Komt de brief binnen op of na 1 juni bij ons binnen, bent u te laat. Het lidmaatschap schuift 1 kwartaal op. Uw lidmaatschap wordt dan opgezegd, per 1 oktober.

5. Incassobureau 
De judoschool is aangesloten bij een incassobureau. Achterstallig lesgeld, wanneer na herinnering en aanmaning van de vereniging, het lesgeld niet wordt voldaan, zal het incassotraject in werking treden. Alle gemaakte kosten zijn dan voor de rekening van het lid. Wanneer het incassotraject in werking treedt kan de judoka niet meer deelnemen aan de lessen.

6. Aansprakelijkheid
De judoschool stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en/of ongelukken. U sport onder eigen risico. JBN leden zijn verzekerd tegen letsel.

7. Schoolvakanties
Judoschool Cees Veen houdt alle wettelijke schoolvakanties van het basisonderwijs aan. Indien een school extra vrije dagen geeft buiten de wettelijke vakanties, dan blijven de judolessen gewoon doorgaan. Er kunnen door verschillende activiteiten buiten de vereniging de lestijden aangepast worden, hierover krijgt u altijd bericht en wij plaatsen de melding op deze website op de voorpagina.

8. Judowedstrijden 
Uw zoon/dochter of u zelf kan deelnemen aan diverse toernooien, houd er wel rekening mee dat men dan lid moet worden van de JBN. Inschrijven daarvoor kunt u via de JBN-pagina op deze website (de contributie van de JBN staat los van onze Budovereniging). Aanmelden en opzeggen van de bond valt onder uw verantwoordelijkheid.